Sådan holder du varmen til fester

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du snart holde en fest eller har du lige holdt én? Så bør du nok overveje at der skal være noget varme til festen. Især hvis det er her i vintertiden. Der er intet værre end at fryse og i hvert fald ikke til fester. Folk som tager til fester, er ofte også let påklædt, så de fryser endnu nemmere og hurtigere end normalt.

Læs med her og find ud af hvilken slags varme du burde få til din næste fest.

Luft til luft varmepumpe

Der findes to slags varmepumper. Den første vi kommer ind på, er en luft til luft varmepumpe. Luft til luft varmepumpen har flere fordele. Et af fordelene er, at den om sommeren kan bruges som en slags aircondition. Hvilket gør at den kan bruges til to ting, så det er jo en win-win. Dog kan luft til luft varmepumpen ikke være den eneste energikilde i boligen. Den skal støttes af noget. Det kunne for eksempel være en el-radiator. En anden fordel er at de er meget effektive, da der er et minimalt forbrug og den er hurtig til at opvarme boligen. Derudover er der også nogle luft til luft varmepumper, som kan fjernstyres vha. smartphone og lignende. Dette er perfekt til de dovne mennesker, som ikke gider at rejse sig for at justere på varmen.

Luft til vand varmepumpe

Den anden slags varmepumpe som der findes, er en luft til vand varmepumpe. Igen, så har denne form for varmepumpe også mange fordele. Et af dem er at de er gode ved miljøet, da den er meget effektiv. Den kan producere masser af varme ved hjælp af lidt energi. Hvis man vil investere i en luft til vand varmepumpe, så er det en fordel hvis boligen er godt isoleret, da varmefordelingen bedre kan løbe rundt på den måde.