Sådan arrangerer du en rigtig mandeaften

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mandemaden

Hvis du vil invitere dine venner over på en rigtig mandeaften, så forventes det, at der serveres rigtig mandemad! Traditionelt forbindes mandemad med en ret, hvor kødet er måltidets midtpunkt. Det er derfor nok også det, der forventes af din mad til en mandeaften.

Du kan fx servere flanksteak, store bøffer eller et mørt stykke oksefilet. Du kan lige så godt droppe salaten, for hvilken rigtig mand gider spise det? Fokuser i stedet for på kartoflerne og sovsen. En lækker rødvinssovs slår aldrig fejl, men hvis du er i dit dovne hjørne, kan du også tage det lette valg og købe en færdiglavet (men anstændig!) sovs fra Jensens Bøfhus!

Du kan enten lave sprøde kartoffelbåde med timian, olie, salt og peber i ovnen eller servere en stor, bagt kartoffel med smør og salt til. Så længe du har kød, sovs og kartofler, skal alle mand nok være tilfredse!

Skulle der være en vegetar, må I sende den ud på græsplænen – det er der ikke plads til på en rigtig mandeaften!

Husk desuden snacks! Chips, nødder og andet slik. Og ØL – husk for guds skyld øllet!

Mandeunderholdning

Hvis du virkelig vil imponere dine venner, så forbered aftenens underholdning i forvejen. I kan fx holde whisky-klub, spille Fifa, holde LAN-party eller måske snakke om den bedste bookmaker bonus?

Uanset hvad, du finder frem til, så er det fornuftigt at udtænke en plan for aftenens aktivitet. Hvis I skal holde LAN-party, skal du måske sørge for, at der er ekstra kaffe på kanden? Hvis I skal holde whiskey-klub, skal du naturligvis have købt ind til det, osv.

Væk med damen!

Hvad passer ikke til en rigtig mandeaften? En kvinde, naturligvis! Husk derfor sende damen ud af huset, inden mandeaftenen begynder! Du kan fx foreslå hende en tøseaften med Sex and The City-maraton med veninderne, en tur i byen eller andet. Så længe hun ikke står i vejen for jeres mandehørm, så går det nok!

På mandeaftenen bliver lejligheden forvandlet til en “mancave”. “Bridget Jones’s dagbog” er skubbet under sengen, stearinlysene forbliver slukkede og ingen skal have selskab på toilettet.

… Så værsgo! Her er opskriften på den perfekte mandeaften!