Sådan kommer du helskindet igennem julefrokosten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er højsæson for julefrokoster og mange oplever at det er en hård omgang at komme igennem og glemmer måske lige en gang i mellem hvor hårdt sådan et par snaps kan slå hvis man ikke tænker sig om. Derfor samler vi her nogle tips til hvad du kan gøre for ikke at blive helt så fuld så det bliver pinligt at møde på arbejde mandag morgen.

Spis godt med mad

Det er vigtigt at du får spist godt af den lækre frokost i nok skal have i forbindelse med. Særligt af det lidt fede mad skal du ikke holde dig tilbage, tag hellere stykke flæskesteg ekstra for at være sikkert

Drik vand en gang i mellem

Hvis du en gang i mellem lige sørger for at tage et glas vand, så vil du ikke kun have det bedre dagen efter, du vil også opleve at fuldskaben kommer i mere moderat mængde. Samtidig vil du også skulle på toilettet det oftere og når du rejser dig op, så får du den sande følelse med hvor fuld du er.

Det er ok at sige nej

Du skal huske at det altid er i orden at sige nej, og et nej skal både du og dine kollegaer respektere

Lad bilen stå

Det vigtigste af det hele er at du aldrig skal tage bilen hjem. Hellere gå eller tag en taxa hvis det er helt galt. Du skal heller ikke sove i din bil, da det kan blive meget koldt om natten og derfor kan du risikere at blive meget syg. Brug nu de ekstra penge på at tage den taxa hjem. Hvis du er så uheldig at du har glemt dine nøgler i byen når du kommer hjem, kan det selvfølgelig blive en dyr aften når du må være nødsaget til at ringe til en låsesmed for at komme ind.