Sådan gør du julefrokosten federe

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange måder, hvor på man kan have en sjov julefrokost, og hvor på man kan forbedre den nuværende julefrokost, man måske har holdt på samme måde med de samme mennesker i en god håndfuld år nu. VI vil her komme med at par tips, til hvordan man kan gøre julefrokosten mere levende og mere spænende. På den måde vil det helt sikkert være en julefrokost i kommer til at sidde og tænke tilbage på.

 

Den klassiske pakkeleg

Mange julefrokoster har allerede en pakkeleg inkluderet. Men hvis du ikke har, er det en sjov måde at gøre det på. Hvis man har prøvet det, men synes man er kørt lidt død i det, er der flere måder, man kan peppe det op på. Den nemmeste måde er helt klart at ændre i nogle af reglerne. F.eks. man kan tilføje flere regler til terningen således, at der ikke kun skal ske noget, når man slår en 6’er. Man kan f.eks. tilføje, at når man slår en 3’er, skal man bytte plads med en anden, slår man en 2’er, må man tage en pakke fra side manden til venstre osv. I kan sikkert komme på mange andre sjove regler, man kan tilføje

 

Den sjove påklædning

En anden måde man kan gøre det lidt sjovere, er gennem den påklædning, folk vælger at komme i. Det er meget forskelligt, hvor meget man går op i det, alt efter hvilket selskab det er i. Nogle finder kjolen, jakkesættet og slipset frem mens andre ikke gider have det så højtideligt. En sikker vinder i alle slags selskaber, er ved hjælp af jule blusen. Den kan få en godt smil frem på alles læber. Den er hyggelig, og folk vil synes, det er et friskt indspark. Derudover så er den rigtig behagelig at have på, så det er blot endnu en fordel i den kolde tid.