Sådan får du julefrokosten til at spille

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julefrokostsæsonen er snart over os igen. Det har vi glædet os længe til! Er du en af de heldige, der skal stå for en privat julefrokost i år, så læs med her og få tips til den perfekte julefrokost.

Lav dine egne snapse

Det er virkelig nemt og sjovt at lave sin egen snaps. Og det giver et ekstra touch, at det ikke bare er den sædvanlige Brøndum eller Aalborg, der står på bordet, men en snaps med en smag, du har valgt. Du kan lave snaps på stort set alt, men det mest almindelige ved juletid er snapse på dild og citron, anis, kanel eller appelsinskal. Den søde og sjove version er at lave det på pebermyntestokke, som også ser flotte ud i flasken. Fuldend det hele med din egen sjove etiket.

Dæk bordet flot op

Når det er julefrokost, må du gerne gøre lidt mere ud af borddækningen end du ellers plejer. Man føler sig lidt ekstra betydningsfuld som gæst, når man kommer til et rigtig flot dækket bord. En flot dug er det bedste udgangspunkt for et indbydende julefrokostbord. Det behøver ikke være en decideret juledug, det man også bare være en dug i et lækkert materiale, som ligger flot på bordet. Du kan finde mange gode bud på en flot dug lige her.

Sørg for underholdning eller spil

Som vært kan man godt sørge for, at der er nogle sjove indslag eller stop-op i løbet af aftenen. En klassikker er det gode, gamle pakkespil, hvor alle har en gave med til bordet, som man skal slå terninger om. Men du kunne også være endnu mere velforberedt og lave en quiz via en app-quiz, hvor alle gæsterne skal konkurrere om paratviden. Du kan også give quizzen et twist og gøre den mere sjov og personlig ved at fabrikere spørgsmål om hver eneste af alle gæsterne. Sørg for præmie til vinderen – måske en hjemmelavet snaps?