Sådan bliver du klar til sommerfesten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom vi stadig befinder os i den sidste officielle vintermåned, så kan man altså sagtens gå at glæde sig til at det igen bliver først forår og derefter at sommeren igen er over landet. Når sommeren kommer, så betyder det selvfølgelig også at du skal til at holde og deltage i en række forskellige sommerfester hos både venner og familie. Det kan også være at er den årlige sportsforening eller byforening der holder en sommerfesten hvor hele byen kan mødes over et godt stykke kød og en kold øl eller et godt glas vin.

Hav haven klar til festen

Det kan godt være at du tænker at det er nemt lige at smide en sommerfest sammen og invitere nogle venner til at komme over. Det kan især blive nemmere hvis du beder folk om selv at tage deres kød med og du så bare skal stå for lidt salat og andet koldt bord. Men sådan er det sjælendt. For det første tager det altid længere tid end man regner med at stå for det kolde til så mange mennesker. Derudover så skal du overveje logistikken i selve festen, har du havemøbler nok til alle, eller skal du ud og anskaffe nye og er de rene nok eller skal du have gang i vand og sæbe inden de kommer? Sørg desuden for at der er parasoller, hvis solen blive for kraftig.

Få drikkevarerne kølet ned

Et køleskab arbejder i de fleste sommermåneder på højtryk for at køle alverdens ting ned. Hvis det igen i år bliver meget varmt, vil folk arbejder ihærdigt på at køle særligt drikkevare ned. Dog kan du også tænker i andre baner. Hvis du skaffer en stor balje og en god portion isterninger kan du køle f.eks. dåser ned i den. Det vil børnene også synes er meget sjovere at de selv lige kan gå hen og ”fiske” deres drikkevare op