Hvor er det bedst at nyde en god dram?

hygge

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes rigtig mange steder man kan sidde og nyde en god dram. Om det så er med andre eller for sig selv. Men der er dog steder hvor det kan være ekstra lækkert at nyde den.  

I sofaen efter en lang arbejdsdag 

En helt almindelig hverdags aften efter en hård dag på arbejdet, kan en af de bedste måder at slappe af på, være med en god dram i hånden, imens man sidder i sofaen og ser tv eller lytter til noget god musik.  

På hjemmekontoret i mens du arbejder eller gamer 

Hvis du har arbejde på hjemmekontoret eller du sidder og gamer om aftenen, kan en lækker dram også være en god måde at nyde momentet på. Du kan sætte gang i lysten til at arbejde på et projekt når du samtidigt har noget godt at nyde imens. Det er dog vigtigt at du sidder i en ordentlig kontorstol for at kunne få maximal nydelse ud af din dram. 

På bar eller restaurant 

Det kan være lækkert at slutte af med en lækker dram, efter et godt måltid på en restaurant. Det kan løsne lidt på mætheden, og samtidigt give en ro i krop og sjæl og være med til at du nyder nuet endnu mere. 
Det kan også være rigtigt hyggeligt at være nogle stykker af sted der går op i spiritus, og så komme på bar der specialisere indenfor f.eks rom eller whisky og så smage på lidt forskelligt, man måske ikke har derhjemme. 

Hos producenten 

Noget af den største oplevelse men kan have indenfor spiritus, er når man besøger producenten, så man kan se hele forløbet under produktionen, kan se de forskellige tønder de lager på, og så er stemningen altid helt speciel. Man kan ofte smage på fade som ikke er til salg i butikkerne.