Hvilke glas skal man vælge når der skal holdes større fester?

glas

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man skal holde større fester, events e.l. er det ofte bøvlet at skulle stå med opvask af drikkeglas og service, derfor kan det ofte anbefales at anskaffe sig engangsservice.
Hvis du skal lave drinks og cocktails kan det skal man have plastikkrus på mellem 30 og 50 cl. Her kan der laves alle de klassiske drinks, såsom isbjørn, tequila sunrise, Gin og tonic, rom og cola, whisky sour mm.
Derudover skal du selvfølgelig have ølkrus, måske i både små og store størrelser, her er det dog vigtigt at der er et krus på 40-50 cl for at få den klassiske, fadøls fornemmelse, selvom det måske er øl fra dåser eller flasker der bliver hældt op.
Vinglas kan også fås i engang glas, både som hvidvin og rødvin, og hvis det ikke er dyr vin i skal drikkes, kan det klart anbefales at drikke af plastik vinglas.
Hvis i skal have mousserende vin, som cava, asti eller champagne, kan engangschampagneglas anbefales.
Men nu ved du hvilke glas du skal gå efter, men hvor finder du dem så til priser der er til at være med på?
Vi her på spiritussen.dk har tidligere købt hos Inkpro.dk og selvom det måske ikke lyder som et sted der normalt vil sælge den slags, har de faktisk et stort og billigt udvalg af, alle de typer engangsglas og service man har brug for til firmafesten, eller større selskaber, du kan se deres fine udvalg her.
Så det er bare med at komme ind og bestille til jeres næste større selskab.
Det er også vigtigt at tage forbehold for at folk ikke altid husker at gemme på deres krus, og derfor får brug for nye. Derfor siger man at der skal købe hvad der svare til ca 2 krus af hver slags til hver gæst, så der er nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *