Hvad skal man drikke til firmafesten?

fest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender det alle, firmafesten skal arrangeres og firmafestudvalget skal finde ud af hvad drikkevare der skal være til festen.

Først og fremmest er det vigtigt at vide hvad budget man har og gøre med. Det skal man bruge for at finde ud af hvor dyre drikkevare man kan købe, samt af hvilken kvalitet og mængde man skal bruge.
For at få en god firmafest hvor alle kan være med, er det vigtigt at huske man af de klassiske drinks og cocktails. Såsom: Isbjørn, Gin og tonic, tequila sunrise, rom og cola mm.

Derfor skal der være Gin, rom, vodka og tequila. Her kan man så vurdere om det skal være standard mærker som Gordons gin, Captain Morgan rom, Smirnoff vodka og Sierra tequila (den med den røde hat).
Eller om man skal give sine kollegaer en på oplevelsen og købe nogle af de lidt dyrere mærker, hvor man går mere op i kvalitet, fremfor kvantiteten. Her kan mærker som: Hendricks gin, Ron barco 15 års rom, mama vodka, og calle tequila anbefales. Dette er stadig mærker der kan fås til omkring 200 kr flasken.

Det kan ofte være uoverskueligt at arrangere en sådan firmafest, derfor kan det ofte anbefales at lade professionelle event bureauer stå for festen, så man selv kan nyde festen.
Vi har her på Spiritussen.dk stor glæde og positiv erfaring med eventbureauet Grunkevent.dk

De kan stå for alt til firmafesten, julefrokosten eller hvad du lige står og skal holde af mindre eller større events og fester. De kan samtidigt også stå for drikkelsen.
Grunkevent tilbyder at lave events for både større og mindre virksomheder, rundt om i hele landet.
De er super gode til at tilpasse firmafesten så den passer til lige netop jeres selskab.

Men vigtigst er det jo at i hygger jer og får en god aften, med de helt rigtige drikkevare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *