Husk hyggen når du drikker en dram

tusse-hygge

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man nyder et godt glas spiritus, er det vigtigt at huske helhedsoplevelsen. En whisky eller en rom f.eks. smager bare bedre når man huske en lang række elementer.
Det er f.eks. lys, lyd, varme, komfort og de rigtige glas.

Lys og lyd

Det er vigtigt at have et hyggeligt afdæmpet lys når man nyder en god dram, samtidigt med du måske har lidt hyggeligt musik i baggrunden, noget som du kan slappe af til, det bløde lys og de behageligt musik gør du kan nyde din dram mere.
Det er nemlig ofte når man har haft en lang dag på arbejdet, eller når man bare føler man har lyst til at hygge og slappe af, at man drikker en dram. Derfor er det nemlig vigtigt at gøre hele oplevelsen god.

Varme

Det er utroligt hvor meget varme kan gøre for hyggestemningen. Det er nemlig svært at slappe af og nyde nuet, hvis du fryser. Derfor skal du sørge for at der er dejligt lunt i lokalet. Har du dit eget hus kan det godt betale sig at kigge på, hvor meget man bruger i varme og om der findes nogle alternativer, for at kunne spare på varmen. Mange er begyndt at gå over til pillefyr, da de er nemme at vedligeholde og billige i varmeforbrug, og miljøvenlige. Hvis du ikke gider bruger for meget tid på at sætte et pille fyr op eller på at vedligeholde det, kan et ready to burn pillefyr anbefales. Se mere om RTB piller fyr her.

Komfort og glas

Det er selvfølgelig også vigtigt at du sidder godt, en blød stol eller sofa er essentielt.
Det er også vigtigt at du drikker drammet af de rigtige glas, er det god whisky eller rom du drikker, og uden is, anbefales det helt klart at bruge sniffer glas, som er tulipan formet glas, som mindsker spritduft og smagen og frembringer de naturlige aromaer og smag fra drammet.