Hold temafest til nytår

temafest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvem elsker ikke en god fest? Der findes mange anledninger til at holde et brag af en fest, men der findes ikke mange lejligheder, der er bedre end årets sidste dag. Nytårsaften er for de flestes vedkommende en stor festdag, hvor der ikke bliver sparet på noget. Hvordan man vælger at holde sine fester, er naturligvis meget forskelligt.

Noget der altid har og stadig er populært er temafester. Der er mange, der er vilde med at skulle klæde sig lidt ud og gøre lidt ekstra ud af det. Når det kommer til nytårsaften så er det mest oplagte at vælge temaer som galla, VIP, James Bond eller lignende, hvor det hele skal være lidt eksklusivt, og hvor champagnen skal flyde.

Det skal du bruge

At holde en temafest er som at holde alle andre temafester, bare lidt sjovere og kræver lidt mere planlægning. Noget af det første man skal have styr på, er invitationerne, der skal bære præg af at være lidt eksklusive. Ikke noget med Facebook invitationer og SMS’er. Det skal sendes fysisk. I invitationen skal det gøres klart, at der er dresscode og tema.

Når du har styr på, hvor mange der kommer, begynder du at kunne tænke på maden. Her går det heller ikke med det helt traditionelle, men det skal være lidt mere ekslusivt. Bestil mad ude fra, hvor der ikke er sparet på det visuelle. Drikkelse skal der naturligvis også til, og her kan der ikke kommer bobler nok. Det behøver ikke være champagne det hele, Asti, crement og lignende ser lige så flot ud, og koster en del mindre.

Det skal naturligvis også pyntes op. Hvis omgivelserne ikke signalerer galla, kommer resten af festen heller ikke til det. Du kan finde en masse galla nytårspynt her. Sorte, hvide og sølv farver er alle brugbare. Husk også at tænke musikken med ind, så du ikke risikerer at der er nogen der begynder at shuffle med musikken.