Hold en firmafest i ikke lige glemmer

firmafest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Spiritus går hånd i hånd med fester, og herhjemme i Danmark er vi glade for fester og kan næsten ikke holde en fest uden nogen form for alkohol på bordet.
Skal i, i firmaet holde en firmafest, og i gerne vil have det ikke bare bliver en fest folk deltager i og så har glemt ugen efter, men rent faktisk er en fest i vil snakke om på arbejdet, lang tid efter festen er slut.

Hvordan gør man så festen uforglemmelig?

Først og fremmest skal i sørge for i god tid at planlægge om det skal være en tema fest eller udklædningsfest, hvilket ofte er med til at man ikke bare lige glemmer festen med det samme.
Derudover skal i så sørge for at de drikkevare og eventuelle fødevare passer til temaet eller udklædningen. Det kan være hvis det er Halloween fest, så drikker man bloody mary og andet der passer til Halloween temaet, og klæder sig ud i uhyggelige kostumer. Derudover skal man sørge for at der er nogle aktuelle aktiviteter, lege o.l.

Hvad gør man hvis man ikke kan overskue selv at stå med alt det selv?

Det kan hurtigt være uoverskueligt for et fest udvalg, og især hvis man ikke har noget fest udvalg, at skulle stå for sådan et gennemført arrangement. Derfor anbefaler vi ofte, hvis man har et ordentligt budget, at lade nogle professionelle, stå for ens firmafest/event.
Nogle af de førende på markedet er Event Republic, og vi har på spiritussen, har gode erfaringer med dem. De er nemlig rigtig gode til at lave fester tilpasset det enkelte firma og deres ønsker. Samt deres største vision er at lave en fest for jer, som ikke vil glemme igen.
Du kan læse meget mere om Event Republic og deres tilbud her

Så om i selv vælger at stå for festen, eller lade andre stå for det, er det vigtigste bare at i sørger for at lave en fest der bliver uforglemmelig. God fest derude.