Hjemmetræning: bliv stærkere med en pull up bar

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Coronakrisen har bevirket, at fitnesscentre i stor stil har måttet lukke til stor ærgrelse for de mange besøgende. 

Ikke desto mindre har det i stor udstrækning ført til en markant øget grad af styrketræning i hjemmet. 

Problemet for mange har imidlertid været, at der ikke findes tilnærmelsesvist de samme træningsfaciliteter derhjemme som i centret. 

Heldigvis kan man købe de vigtigste ting på nettet, og man bør blandt andet sikre sig den bedste pull up bar til hjemmetræningen. 

På vej ud til køkkenet

Pull up baren er det måske allersmarteste hjemmetræningsudstyr, man overhovedet kan anskaffe sig. 

Det har nemlig et rigtig godt potentiale til at blive stærkt vanedannende, og det i særdeles positiv forstand. 

Hvis man eksempelvis sørger for at sætte den et sted, man tit passerer – det kunne være på vej ud til køkkenet – bliver den virkelig genial. 

I det tilfælde vil man nemlig hurtigt kunne hoppe op og tage 5-10 pull ups eller andre lignende øvelser, før man går videre. 

Gør man det bare et par gange hver dag, er der ingen tvivl om, at det hurtigt vil løbe op i en rigtig god portion styrketræning. 

Se meget mere på Cloudfit

Nok til at droppe vægttræningen

En varieret træning er naturligvis det allerbedste, men i en svær coronatid kan mindre også sagtens gøre det. 

Hvis det lokale træningscenter er lukket, så er den bedste pull up bar et superfint alternativ til den klassiske vægttræning, som mange fokuserer på. 

Indtil centret åbner igen, eller længere for den sags skyld, kan daglig træning derhjemme sagtens kompensere for den manglende vægttræning. 

Dog er det klart, at hvis man ønsker at forbedre sine personlige rekorder i specifikke øvelser som bænkpres eller squat, skal man have fat i nogle vægte. 

Uanset hvad er pull up baren et fremragende supplement til styrketræningen, som ikke gør andet end gavn.