Her er nogle aktiviteter I burde overveje til jeres næste drengerøvstur

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det har været under opsejling i lang tid nu, og endelig har I fundet en weekend, hvor alle kan deltage. Det er nemlig den årlige drengetur, som er på trapperne, og der skal til at arrangeres en vild oplevelse for hele flokken. Den skal stå på fadøl, mandehørm og fede aktiviteter og gerne noget lidt udover det ordinære men, hvor alle stadig kan deltage.

Her er nogle kreative og anderledes tiltag til indendørs og udendørs aktiviteter for virksomheder og gruppeudflugterne.

  • Hurtige biler, men i miniatureudgave. Alle Drenge husker den gode gamle fjernstyret racerbane man fik som barn, hvilket altid var en stor succes. I dag kalder man det for slotracing, som findes mange steder i Danmark, og er præcis samme princip som dengang. Banen er dog blevet mere voksenvenlig og bilerne har lidt mere fart i sig. Her er en indendørs disciplin, som kombinerer spænding, fart og konkurrence. Hvem er den bedste miniracer i gruppen?

 

  • Kast, skud, ram! Øksekast og skydning, så bliver det ikke mere mandigt! Skal I prøve nogle anderledes udendørsaktiviteter, så er disse et godt bud på noget i burde overveje til jeres næste arrangement. Find din indre skovhugger frem og oplev suset af at ramme bullseye med en økse i hånden. I kan også vise jer i bedste Jason Bourne stil og finde ud af, hvem der er den ultimative lerdueskyder iblandt jer. Se også flere udendørs aktiviteter for virksomheder eller gruppeudflugter her http://outdooraction.dk/

 

  • Drone race. Hvis du skal give drengene en ordentlig en på opleveren, så er dette er en sjovt og noget speciel aktivitet, som inviter til en masse udfordrende konkurrence med droner. Her er der blandt andet forhindringsløb, drone fodbold og alle mod alle kapløb. Dette er en aktivitet, som bestemt er for alle og noget de færreste har prøvet førhen.