Har alle mænd lige let ved at score?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du er i byen med dine kammerater, har du helt sikkert tænkt over, at der er nogle af jer, som altid har let med at snakke og flirte med folk, og at der er nogle af jer, der står i hjørnet og har svært ved at finde de perfekte ord frem.

Der er lidt en fordom om, at mænd skal tage initiativet og have de rigtige ting at sige, når der er en, der skal imponeres, men det er ikke en selvfølge, at man har selvtilliden eller ordforrådet til at gøre den slags. 

Alle mænd er forskellige

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at vi alle er født forskellige, og at alle har nogle ting, de er gode til, og noget de ikke er gode til. Derfor kan man heller ikke tage det som en selvfølge, at alle mænd er gode til at flirte og score – men det kan man godt glemme, når man ude med vennerne, som alle er rigtig gode til at få opmærksomhed og score. Og hvis det er noget, som man er ked af, så skal man selvfølgelig finde ud af, om det er noget, som man kan gøre noget ved.

Bliv hjulpet på vej med et scorekursus

Hvis den er helt gal, og du er en af de mænd, som ikke har så nemt ved at flirte og score, så kan du eventuelt vælge at kigge på et scorekursus for mænd, hvor du netop vil lære noget om de rigtige ting at sige, når man møder en, man gerne vil imponere.

Så selvom du ikke af natur er god til at flirte eller score, så kan du måske godt lære det, hvis du virkelig gerne vil, og at det er noget, som går dig på, når du er ude med drengene.