Gode råd til den kommende julefrokost

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

December måned er for mange vedkommende en måned fyldt med julefrokoster og snaps i lidt for lange baner. Der findes mange gode råd til hvordan man kommer sikrest igennem diverse julefrokoster og særligt også hvordan man overlever dagen efter ens julefrokost da det jo oftest er den dag der er sværest at komme igennem. Mange oplever både at have julefrokoster med arbejde, diverse vennegrupper, familie, sportsklubber og meget andet og derfor bliver det selvfølgelig til noget af en omgang når december en gang er omme og man er kommet på den anden side af al julemade, juleøllerne og snapsene.

Spis godt af maden

Det er vigtigt når an er til julefrokost at man spiser godt af maden der bliver serveret. Uanset om det er den klassiske julefrokost menu eller der er tænkt i alternative baner, så er det vigtigt med en solid bund i maven for at kunne modstå al alkohollen. Vi du ikke spiser nok, så ender du med at blive meget hurtigt fuld og så kan det betyde at du glemmer dine ting og måske endda skal have fat i en låsesmed for at kunne komme hjem i din egen seng

Husk vand

Selvom det kan være træls, så er det en mirakelkur som tømmermændene dagen efter. Hvis du sørger for jævnligt at drikke lidt vand, så er din krop meget mere hydreret dagen efter og derfor vil du ikke have lige så slemme tømmermænd som du ellers ville

Mærk efter hvor meget alkohollen påvirker dig

Det er vigtigt at mærke efter. Det kan også være en god idé at rejse sig op en gang i mellem for at føle hvor slemt det står til. Det kan godt være du kan side under hele aftensmaden og drikke øl og snaps uden at mærke noget, men så snart du rejser dig, så kan du tydeligt mærke hvor hårdt alkohollen allerede påvirker dig.

 

Vigtigst af alt så skal man huske at passe på hinanden i disse tider.