Gode råd til de mange studenter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er den tid på året, hvor det begynder at vrimle med lastbilder fyldt med fulde unge mennesker. Hvor mor og far stolt får lov at sætte en grim hat på det ellers snorlige hår. Ja, det er med andre ord den tid på året, hvor studenter i hobetal udklækkes, og hvor der er fest og farver i bybilledet. Studentertiden er en fantastisk tid, som de fleste tænker tilbage på med gode minder. Det er en tid der præget af store mængder alkohol og masser af fester. Et godt råd er naturligvis, at man ikke skal drikke mere end man kan håndtere, og at man skal huske at der også er en dag i morgen. Vi ved dog også, at disse råd preller af i denne tid.

Vi vil derfor bare gerne komme med nogle god råd til, hvordan i får nogle fantastiske studenterfester, som ikke går i glemmebøgerne. Som vejret arter sig for tiden, så tegner det til, at der bliver rig mulighed for at en stor del af festerne kan foregå udenfor. Vi har derfor fundet nogle gode lege og spil, der passer godt til festlige stunder, hvor man kan få konkurrenceånden tændt.

Gode havespil

En ting der altså er et hit, er at lave en ølympiade, hvor man skal gennem en række spil, inden man kan kåre en vinder eller et vinderhold. På den måde kan man have alle i gang på en gang, så ingen står og venter på deres tur.

En af de helt store klassikere, når det kommer til havespil er kongespillet, eller vikingespillet om man vil. Et yderst simpelt spil, hvor man deler sig op i to hold, og skal ramme hinandens “bønder” inden man til sidst skal vælte kongen.

En anden sikker vinder er stigegolf, hvor man skal have bolde på en snor (bolas) til at hænge på ribberne på en stige. En af de gode ting ved det spil, er at man hele tiden har en hånd fri – og det er jo en god ting i et ølympiade. Den helt store udødelige klassiker er uden tvivl ølbowling, der både dur med dåser og flasker. Det er en af de ting der bare skal være på programmet ligesom 100 meterløb.