Frisk hjemmet op

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange afholder sig fra at gå i gang med egentlige renovationsprojekter i hjemmet. Den slags bliver nemlig hurtigt både dyrt og omstændigt. Heldigvis kan man opnå mange af de samme resultater med langt mindre omfangsrige projekter. Man kan så at sige bare friske hjemmet op.

Den nemmeste måde at gøre det på er selvfølgelig ved at udskifte gammelt med nyt. Det kan være de gamle køkkenstole, der efterhånden er slidte, men det kan også være fliser og skabe i køkkenet, der kan have brug for en udskiftning. Sidstnævnte er naturligvis mere omstændigt end førstnævnte, men pointen er, at det alligevel sagtens kan gøres over en weekend. Særligt smart er det selvfølgelig, hvis det nye ikke kun er pænt og nyt men også praktisk. Man kunne jo udskifte nogle af de gamle køkkenskabe med et nyt og moderne hjørneskab.

Slib det gamle trægulv med rondelsliber

En anden effektiv måde at friske hjemmet op er ved at slibe det gamle trægulv. Trægulv er smukt og holder godt, men når det er gammelt og slidt, er det også ganske tydelig. Dermed kan du også nemt friske hele rummet eller sågar hele hjemmet ved at pudse trægulvet. Det kræver bare, at du anskaffer dig en såkaldt rondelsliber og går i gang.

Du kan købe rondelslibere i meget varierende størrelser, men fælles for dem alle er evnen til at afslibe et areal på jævn og fin vis. Jo større en rondelsliber du køber, jo flere penge skal du naturligvis også slippe for den. Derfor bør størrelsen på din nye rondelsliber korrespondere til størrelsen på det gulvareal, du gerne vil slibe. Under alle omstændigheder bør du dog investere i en rondelsliber af ordentlig kvalitet. Gør du ikke det, vil det være tydeligt i trægulvet i de næste mange år.

 

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.