Forslag til temafester og hvad man kan drikke dertil

temafest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nogle gange hvis man har holdt firmafester mange gange, kan det ofte blive en gentagelse af de tidligere firmafester, med hvor man holder det, hvad man drikker og hvad der sker til festerne.
Det kan for nogle have en lidt negativ effekt, og gøre at de måske ikke har lyst til at deltage. Men hvad kan man så gøre for at bryde mønsteret? Man kan lave en temafest.
En temafest kan betyde mange ting. Det kan være udklædningsfest, hvor man har et bestemt tema, det kan også bare være dekorationen, der har et bestemt tema. Det mest velfungerende temafester går all in, så alt hvad angår fester har et bestemt tema, det vil sige man skal have udklædning, dekoration og mad og drikkelse der passer til.

Typer temafester du kan holde:
Hvis man er kreativ, findes der et hav af temaer man kan bruge. Man skal dog huske at kigge budget inden man vælger tema, da nogle temaer kan være dyre at gennemføre end andre.
Klassiske temaer er sådan noget som:
– 80´er eller 90´er fest
– Dracula tema
– Monster/halloween
– Maskebal
Hvis man vælger 80´er fest, kan man lave en menu der indeholder klassiske 80´er retter såsom rejecocktails til forret, her kan man drikke et glas kølig halvtør hvidvin såsom Chardonnay, eller Chinnin blanc. Til hovedret kan man lave karbonader med flødekartofler, her kan man servere en klassisk pilsner, eller en rødvin, som ikke er alt for kraftig, såsom Cabernet Sauvignon fra Chile eller Sydafrika. Til dessert skal der med garanti serveres bananasplit eller trefarvet is, hertil kan der serveres kirsebærvin som Kijafa, som var stort i firserne.
Det er ofte meget krævende at arrangere en rigtig gennemført firmafest, derfor kan det ofte godt betale sig at få andre til at stå for temafesten, så man selv kan nyde festen noget mere.
En af de stærkeste på markedet er Hindsgavls slot som ligger i Middelfart, i smukke omgivelser ned til vandet. De har specialiseret sig i lige netop temafester, og har derfor erfaringen og forståelsen for hvordan man lave den helt gennemførte firmafest. Du kan se læse mere om Hindsgavl her.
De ved også lige hvad drikkevare der passer til hvert enkel temafest, så i med garanti får en kanon temafest, med sjove og spændende menuer og drikkevare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *