Firmatur og teambuilding – lær hinanden bedre at kende

teambuilding

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi er sammen 8 timer om dagen, 5 dage om ugen, alligevel kan man have et formelt forhold til hinanden når man er kollegaer, fordi de ting man laver sammen er arbejdsrelateret. Derfor anbefales det for at styrke holdånden og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, at deltage i teambuilding øvelser, så man kan komme tættere på hinanden kollegaer imellem. Samt øge motivationen for at samarbejde.

Teambuilding med fokus på jeres virksomhed

Hvis i planlægger at få lavet nogle teambuilding øvelser i virksomheden, kan det godt betale sig at lade nogle professionelle stå for det, da de er erfarende på området og ved lige præcis hvad de skal gøre for at disse øvelser passer til jeres virksomhed. Hvis man vælger de rigtige bureauer, vil de hurtigt kunne lave øvelser, ud fra de ønsker i har som virksomhed at styrke.
Vi har her på spiritussen.dk god erfaring med Event Republic, de er enormt dygtige til at sammensætte teambuilding øvelser sammen, og vi havde en god dag, som styrkede vores bånd i virksomheden. Event Republic laver også mange andre events og konferencer, og har alene over 500 konferencer og events på cvet. Du kan læse meget mere om Event Republic her.

Eksempler på teambuilding øvelser:

– Logikopgave – afhængig af vejret skal I, i teams, samle blandt andet Jumbo puslespil og Lego ved hjælp af Walkie Talkie.

– Storm P øvelsen – i bedste Storm P stil skal der gode ideer og samarbejde til for at samle den Storm P maskine med flest led i. Kun fantasien sætter grænser og vi sørger for at have rigeligt af materiale med.

– Match race – vi lægger fra kaj i både med plads til 6 – 8 personer og sejler i teams mod hinanden. Erfaring er ikke nødvendig, og det er ikke det stærkeste hold, der vinder men det hold, der arbejder bedst sammen.

Det kunne også være i kunne få arrangeret det sådan at i efter sådan en teambuilding dag, tog i byen sammen og drak en øl, eller en god spiritus sammen. Nogle bruger faktisk også øl-, vin- whisky- eller rom smagning, som en teambuilding event.
Et teambuildingevent, er i hvert fald en god investering for virksomheden.