Find din nye yndlingsvin online

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange måder at forkæle sig selv på, og livets små nydelser findes i mange forskellige prisklasser. En af de mest velkendte former for selvforkælelse er en, som alle vinelskere kan nikke genkendende til: nemlig at nyde et glas vin med fødderne oppe og måske en god bog i hånden. Der findes et hav af forskellige vine, og det kan være svært at finde rundt i. Vi giver derfor en lille guide til de forskellige slags herunder. Du kan finde mange forskellige slags vine og meget mere online hos Vinova.

Rejsen går til…

Der er mange forskellige områder rundt omkring i verden, hvor der bliver dyrket vin. De mest kendte vinområder finder du i Italien, Frankrig og Spanien, men det kan sagtens betale sig at bevæge sig længere væk til fx USA, Australien eller Argentina, hvor der også bliver produceret fantastiske vine. Hvert område har dets helt eget præg på druerne og vinens smag, så det er bare med at prøve sig frem. Måske finder du et område, som du bliver specielt glad for, og så kunne man eventuelt overveje at tage en tur dertil, for at se hvor din yndlingsvin bliver lavet.

Økologi’ det en chance

Når du har fundet ud af, hvilket område du vil have din vin fra, skal du til at bestemme dig for, om den skal være dyrket på konventionel, økologisk eller biodynamisk vis. Her handler det selvfølgelig først og fremmest om din personlige holdning til, hvordan man bedst behandler jorden og druerne, men de forskellige dyrkningsmetoder kan altså også smages på vinen. Derfor er det igen bare med at prøve dig frem. Der er jo heller ingen, der nogensinde har påstået, at det er nok blot at bestille en enkelt flaske vin. Hvis du bestiller vinen online, undgår du oveni købet selv at skulle bære de dyrebare dråber hjem.