Fest og farver

lys

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gør festen mere farverig

Vi i Danmark har den lidt kedelige rekord for at indtage mest alkohol, når vi er i vores unge år. Men det er bare fordi vi kan lide at feste. Vi kan godt lige at have en fed aften og nat, vi vil gerne kunne huske den længe efter. For at få en sjov fest, så hjælper alkoholen jo altid lidt, men alkohol er jo ikke alt. Der skal også farver til festen, det er jo ikke for sjov at man kalder det for ”Fest og farver”. Skal man peppe festen lidt op, skal man bruge farver og gerne kraftige farver. Måden man kan gøre dette på, er ved at skaffe nogle knæklys, som man kan aktivere lige før gæsterne kommer. Eller endnu bedre, så kan man kombinere knæklys med UV party drikke krus.

Skab en wow oplevelse

Det er vigtigt, hvis man gerne vil have farverne fra lysende til, at skinne igennem, at sørgefor at dæmpe lyset i stuen. Hvis der er mørkt giver de selvlysende produkter en større effekt og en større wow oplevelse. På den måde kan man skabe en fed stemning, når der er helt mørkt, man kun kan se lysende fra knæklysende og partykrosende. Specielt uv partykros hjælper en med at holde styr på sin drink i mørket.

Brug fantasien

Man kan med fordel bruge disse lys til dekoration af stuen eller hvor man nu holder festen henne. Der kan kombineres forskellige farver i hjørner, man kan lave en lys-stig ud til toilettet, lave det fedeste lys-bord, få sine stole til at lyse op eller give sin hoveddør en overhaling med lys, så man tydeligt kan se, hvor der bliver holdt fest. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for hvad du kan gøre med disse lys og hvordan du kan bruge dem. En ting der er helt sikkert, er at festen bliver farverig og langt mere spændene end hvis du ikke bruger knæklys.