Fede tips til udstyret til sommerens festivaler.

festival_stemning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi ved godt det er vinter, og det er koldt udenfor. Men vi glæder os ligeså meget til sommer og festivaler, som i sikkert gør. Men hvorfor ikke allerede ny gøre sig klar med udstyret til årets festivaler?
Her er i hvert fald et par tips til hvad du kan have med, for at gøre din festival, endnu mere bekvemt.
Festivaler vare ofte flere end en dag, og mange campere på selve festivalen, de dage festivalen er i gang, det især de store som Roskilde og Smukfest, der har mange camperende gæster. Derfor skal man have udstyr med til mange dage, og dette er udstyr der skal være i et telt, uden strøm.

Drikkevarerne, dem skal der være styr på.

Ja ikke mærkeligt, synes vi her på spiritussen.dk at drikkevarerne er noget af det vigtigste at have styr på.
Men hvordan sikre man sine drikkevare, både kvalitetsmæssigt men også temperaturmæssigt, hvis det skal opholde sig i et telt i flere dage? Der findes køletasker, og plastflasker, men noget vi har fundet ud af, som faktisk holder allerbedst er noget, som lyder lidt mærkeligt, men det er drikkedunke, og faktisk børne drikkedunke, da de har en langt bedre robusthed og tæthed, samt det holder bedre på temperaturen (sørg nu for det er din egen, og ikke din datter eller søns du bruger). Og nogle af de bedste finder man faktisk på denne side.
Disse drikkedunke kan bruges, til både kulsyreholdige drikkevare, samt almindelige, såsom vin eller ren spiritus for den sagsskyld.

Hvad får man ud af at investerer i sådan en drikkedunk?

Det man får ud af at købe sådan en drikkedunk, er en højere kvalitet af dine drikkevare, det vil sige, du slipper for at drikke tam og lunken drikkelse. Når din drikkedunk er tom, må du jo så ud og vandre for at få den fyldt op igen, men helt klar en investering værd, især hvis man skal være afsted i mange dage.