Din guide til at blive årets vært

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste mennesker kan lide at gøre hinanden selskab – og især, hvis det foregår over en kold øl eller to. Men tit og ofte er det sjovere at være hjemme end at tage i byen. Der er utallige muligheder, hvorpå I kan holde jeres aften. Læs derfor med her og find ud af, hvordan du vinder titlen som årets vært.

Husk settet

Et flot set-up kan gøre underværker for både din egen og festens skyld. Tænk derfor i den dekorative bane – er der noget pynt, udklædning, accessories eller andet sjovt, der skal bruges til din fest? Tit og ofte er der mange værter, der undrer sig over, at de har alt tilbehør klar, men alligevel står med en følelse af, at der mangler noget. Her skal man tænke i de lange baner. Kunne sofaen trænge til at blive udskiftet, og ser bordet en smule sørgelig ud? Frygt ej – tjek eksempelvis møbelkompagniet ud for mere for inspiration og viden. 

Idéer til gode festtemaer

De fleste husker fra deres ungdom, at festerne ofte var præget af et bestemt tema – til alles glæde! Det gjorde det nemlig både sjovere og øger forventningens glæde. Herunder finder du en liste over de bedste festtemaer:

  • Årtiernes fest. En helt god klassiker – find dit bedste 80èr-tøj frem fra gemmerne og fyr den af til Rick Astley. Et tema, der vækker både nostalgi og overraskelse.

  • James Bond. Pigerne trækker i stramme kjoler og stiletter, mens drengene suiter op – en garanti for en flot aften.

  • Højtider. Jul, påske eller fastelavn – der er ingen grænser!

  • Rave. Hold din fest i vaskeægte rave-stil. Mal jer selv i alverdens mønstre med neonfarver og lys op på dansegulvet!

  • Classic. Du kan holde en klassisk fest, hvor der ikke er sparet på klassiske hits, pænt tøj og masser af pardans.