Den bedste drukleg

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvad er en god fest uden nogle gode druklege eller drukspil? Det korte svar, er ikke så sjove som de kunne være. Et drukspil er noget der kan tage festen til det næste niveau. Her mener vi ikke kun i den promille man har, men også i morskab. Der er nemlig ikke meget der er sjovere end et godt spil, og det kan virkelig være med til at løsne op. Især hvis det er en fest, hvor der er mange med, der ikke kender hinanden. Det er en god måde at bryde isen på.

Her er det ultimative spil, der med sikkerhed kan sætte gang i din fest. Vi har fundet spillet her.

Hvad er Beer Pong

Det klassiske spil beer pong er en stensikker vinder, når det kommer til at få noget indenbords og samtidig konkurrere. Det er lidt forskelligt hvordan man spiller det, og hvor mange der er med. Typisk har man to hold bestående af et par spillere. Her skiftes man så til at kaste en bordtennisbold efter modstanderens glas. I USA afholdes der mesterskaber med flere hundrede tusinde kroner til vinderholdet.

Der er som sagt flere måder at spille det på, og man kan gøre det så svært som man synes. Det handler om at justere på længden af banen og eventuelt på størrelsen af kopperne man bruger. Du kan se i videoen herunder, hvordan man kan spille det.