De vigtigste ting til dit gaming setup

gamingmagasinet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gaming er ikke bare en hobby. Det er en livsstil. Hvis du er enig i dette udsagn, ved du, at man som gamer nemt kan tilbringe rigtig mange timer foran computeren. Derfor er det vigtigt, at man har det rigtige udstyr, hvis man er en seriøs gamer. Herunder vil vi komme ind på nogle af de vigtigste ting til et godt gaming setup.

Vælg den rigtige gamer stol

Som sagt tilbringer en rigtig gamer mange timer foran computeren. Det er derfor vigtigt at investere i en god stol til gaming, da man ellers kan risikere at få langvarige rygproblemer. En gamer stol er nemlig specielt designet til gaming og yder derfor den optimale støtte. Designet på en gamer stol er baseret på racerkøreres stole. Stolene er som regel meget farverige og ser generelt bare vildt cool ud. Gamer stole kommer i mange forskellige farver, så du altid kan finde én, der passer til lige netop din stil.

Gå ikke på kompromis med skærmen

Udover gamer stolen er det også vigtigt at vælge den rigtige skærm til dit gaming setup. Hvis du er en seriøs gamer, er det simpelthen ikke nok med en lille, standard pc-skærm. Du bliver som minimum nødt til at investere i en stor skærm. Hvis du er en meget seriøs gamer, bliver du nok endda nødt til at lave et setup med flere skærme. Så kan du f.eks. tjekke ting på internettet, mens du spiller et spil.

Det er dog ikke kun størrelsen det kommer an på. Du skal også sørge for at købe en skærm med en høj opløsning, så det hele står knivskarpt. Det kan nemlig give hovedpine og trætte øjne, hvis du hele tiden skal anstrenge dig for at se, hvad der sker på skærmen.