Afhold en virtuel fredagsbar

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske har du allerede prøvet det – virtuel fredagsbar på din arbejdsplads.

Der er nemlig mange virksomheder, der har benyttet sig af virtuelle events og live video for at skabe sammenhold og engagement hos medarbejderne.

På grund af pandemien er der forsamlingsforbud, og det er efterhånden ved at være svært for os alle sammen ikke at kunne mødes med kolleger, venner og familie.

Vi savner fredagsbaren og savner at mødes til en hyggelig middag med god mad og god vin.

Der findes et alternativ

I mangel af ikke at kan mødes fysisk med hinanden, er det næstbedste at se hinanden og tale med hinanden.

Prøv for eksempel at invitere dine venner til en virtuel ginsmagning, hvor I prøvesmager forskellige slags gin og bedømmer dem sammen.

Hos Netpris grænsehandel kan du finde en fantastisk Gin Tasting Selection på 5 x 4 cl fremragende gin – leveret direkte til døren.

Du kan roligt nyde din gin. Gin er nemlig en af de alkoholiske drinks med færrest kalorier. Der er kun ca. 54 kalorier i 25 ml.

Eller hvad med en fredagsdrink bestående af to caribiske rom?

Sættet består af en lang, moden og blød Reserva rom og en anden mere omfangsrig og raffineret blanding af Dominikanske Solera Rom og fem for forskellige vintage rom.

Hvis du er mere til specialøl, kan du også finde et stort udvalg af forskellige specialøl.

Du sparer både pant og dansk moms på alle de kendte øl brands og får samtidig leveret dine billige øl direkte til døren.

Sådan bestiller du varer

Hos Netpris grænsehandel kan du selv vælge at hente dine varer, eller du kan bestille dine varer online.

Ordren har en behandlingstid på 2-6 hverdage. Samtidig med bestilling af dine varer bestiller du selv fragtfirma. Fragtprisen afhænger af, hvor mange kilo, du ønsker fragtet. Du vil kunne se prisen og leveringstid under indkøbsprocessen.

Mens du venter

Mens du venter på at få leveret dine varer til døren, kan du aftale et mødetidspunkt med dine kolleger eller venner, hvor I kan mødes til fælles virtuel vin-, gin- eller romsmagning – eller måske prøvesmagning af nogle af de lækre specialøl.

Når du har modtaget dine varer, kan du pakke en lille kurv med smagsprøver sammen med forskellige, lækre nødder og snacks.

Sæt kurven ved døren hos dine venner sammen med et lille kort med en lille hilsen her i Coronatiden.